fredag 3 april 2009

Rätt gott rått

Fänkål (god kombo: fänkål-apelsin)
Palsternacka - tunt skivad
Sugar snaps
Sparris (grön)
Rödbeta (finriven)
Kålrot - extra gott med kokosflingor
Broccoli - i små buketter
Blekselleri
Isbergssallad (rulla in en skiva grevéost i varje blad ...)
Paprikabebisar (de där små som växer inuti paprikor. Helt absurt.)
Morötter - alltid

4 kommentarer:

a n k i e f o n t ä n sa...

mon diö

Anonym sa...

halsningar fran NY!!
Har ats det bara skrap mat!!

Svensk chekchouka sa...

fänkâl är supergott, och nyttigt. Vi äter den tunt skivad med pressad citron och salt.

Märta Stewart/ Min stora lilla värld sa...

Svensk chekchouka: testade den kombon igår: fänkål, citron och salt. Så Vrålgott! Tack!